logo
image

24 лютого українці та весь світ прокинулись у новій реальності. Реальності, яка потребувала негайного включення та ефективних рішень. Тож, як і більшість свідомих громадян ми перепрофілювали свою діяльність відповідно до умов воєнного стану. Працюючи для забезпечення потреб Збройних Сил України та цивільного населення нам вдалось напрацювати чіткий алгоритм дій, механізм закупівель, логістичні зв’язки, широке коло партнерів, пряму комунікацію з бригадами на лінії фронту тощо. А для того, щоб систематизувати процес, використовувати послідовний та комплексний підхід ми запустили нову соціальну ініціативу – ‘WinPack’ метою якої є залучення коштів під термінові та обґрунтовані запити конкретних військових формувань шляхом проведення благодійних аукціонів, серій тематичних освітніх і публічних заходів та інших активностей.

Співпраця з військовими структурами

В рамках нашої діяльності ми співпрацювали з різними державними військовими структурами та вже закупили та передали:
–  більше 18,5 тис. літрів пального
–  більше 3800 одиниць тактичного одягу та аксесуарів;
–  більше 1000 пар тактичного взуття;
– більше 450 одиниць військово та туристичного спорядження;
–  більше 140 одиниць амуніції;
– 24 комплекти рацій та гарнітур до них;
– 10 спеціальних тренувальних систем та комплектуючих до них та ін.


Центр координації збору допомоги та коштів для ЗСУ, ТРО, силових структур та ВПО

У співпраці з Департамент економічної політики Львівської ОДА наша команда започаткувала Центр координації збору допомоги та коштів для ЗСУ, ТрО, силових структур та ВПО в рамках якого нам вдалося:
– задовільнити сотні запитів від військових та цивільного населення;
– проконсультувати тисячі осіб щодо питань логістики, перетину кордону, доставки;
– запустити роботу проміжних складів у Республіці Польща та Львівській області;
– налагодити співпрацю з українською діаспорою;
– залучити та доставити допомогу від міжнародних організацій та донорів;
– закупити амуніцію, пальне, техніку, медикаменти та товари першої необхідності для військових, медиків та ВПО;
– розробити документ з оперативною актуальною інформацією щодо умов перетину кордону, доставки гуманітарної допомоги, допомоги з логістикою та ін. (цим документом скористалися 2 853 рази!)

За результатами роботи ми закупили необхідні товари для забезпечення потреб силових структур та цивільного населення на більше ніж 12 млн. грн., додатково залучили та передали понад 95 тонн гуманітарної допомоги в 15 областей країни.  І тепер, наше завдання – спрямувати здобутий досвід, наявні можливості та налагоджені зв’язки на швидку, дієву, точкову та ефективну допомогу конкретним батальйонам. Хоч ми й повернулися до профільної діяльності, проте завжди раді реалізувати, або ж долучитися до реалізації ініціативи на забезпечення потреб Збройних Сил України!

Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб

Разом з колегами з Львівської обласної державної адміністрації Департаменту економічної політики Львівської ОДА та Investment Policy Department ми  оперативно облаштовували центр для внутрішньо переміщених осіб, які релоковувалися до Львова. Задля налагодження роботи штабу ми:
– налагодили процес реєстрації та швидкого опрацювання даних ВПО;
– забезпечили логістику від Центру до довготривалих прихистків;
– створили гарячу лінію для опрацювання запитів та швидкого консультування;
– налагодили механізм розселення у волонтерському житлі мешканців Львова та області;
– допомогли залучити донорські кошти для облаштування зони відпочинку для дітей та тимчасового розміщення;
– сформували волонтерські групи та зорганізували їх роботу та багато ін.

Облаштування центрів для ВПО у Львові та Червонограді

У спрівпраці з Департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” нав вдалося облаштувати 2 центри для ВПО у Львові та Червонограді. В межах проєкту ми закупили ліжка, подушки, матраци та постільну білизну, а також облаштували дитячу зону на “Арена” Львів.

1. Львів
В процесі роботи координаційного центру підтримки ВПО на Арені Львів виникла потреба у створенні місця, де люди змогли б зупинитися на декілька днів, перепочити та планувати наступні дії.
Саме тому, за підтримки USAID Ukraine – USAID УкраїнаПрограма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»наша команда облаштувала на території Арени Львів 400 місць для тимчасово переміщених осіб.
Відтепер, Арена Львів обладнана двохярусними ліжками, дитячою зоною та забезпечена усіма необхідними першочерговими речима.

Детальніше

2. Червоноград
Ще 100 осіб отримали прихисток для довготривалого проживання у місті Червоноград.
Після облаштування центру у Львові, ми вирішили продовжити створювати додаткові місця для ВПО і створили додаткові місця для довготривалого проживання. 

На даний момент вони перебувають у спільному приміщенні, в той час як міська рада проводить необхідні ремонтні роботи і вже зовсім скоро, будуть готові 35 окремих кімнат для комфортнішого проживання ВПО.

Можливості співпраці

Виставити лот у вигляді товару чи послуги на благодійний аукціон.

Виступити спікером на заході/провести навчання, семінар тощо.

Інші варіанти співпраці. Ми відкриті до Ваших пропозицій.

Стати партнером

Submitted successfully!